PHOTOBOOTH: “Groot succes op iedere verjaardag!”

Jolie Media photobooth Feest

Herken je dat, je bent jarig en twijfelt of je het nu wel of niet zult gaan vieren. Als je dan eindelijk besloten hebt om je verjaardag toch wel te gaan vieren, wil je het natuurlijk ook wel gelijk goed aanpakken. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw verjaardag onvergetelijk wordt voor iedereen? Met onze photobooth natuurlijk!

DE PHOTOBOOTH

Een van de leukste toevoegingen voor jouw feest is onze photobooth! Iedereen fleurt ervan op en het zorgt ervoor dat elk feest gegarandeerd onvergetelijk wordt. Ik merk dat als er eenmaal één iemand op de foto is geweest, heel snel de rest volgt en er vaak zo een heuse rij ontstaat. Het breekt zo lekker de avond, het is namelijk weer eens wat anders en iedereen houdt ervan. Lekker even helemaal losgaan met alle gekke attributen, om zo (soms) totaal onherkenbaar op de foto te gaan.

Jolie Media Photobooth Strookje feestVervolgens worden de foto’s door de photobooth uitgeprint en gaat iedereen naar huis met een superleuk aandenken. Sommige mensen gaan zo vaak op de foto dat zij hun hele slaapkamer met de fotostrookjes kunnen behangen. Hoe leuk is het dat iedereen jouw spetterende party voor altijd zal blijven herinneren! Om ook een fantastische herinnering voor jouzelf te creëren, kun je kiezen voor een gastenboek erbij. Iedereen kan hierdoor gelijk een mooi, lief en ontroerend verhaal schrijven voor jou en hun mooiste foto’s erbij plakken. Ik beloof je, naar mate de avond vordert worden alle foto’s en teksten steeds grappiger. Iets wat jij beslist nog heel vaak terug zal gaan kijken!

HET PROCESJolie Media photobooth Feest

Voorafgaand aan het evenement hebben wij contact met jou om alles door te nemen. Hoe gaat het eruit zien en welk thema passen jullie toe op jouw verjaardag. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat er een spectaculair ontwerp van het fotostrookje uit de photobooth komt rollen. Tijdens het evenement staat er altijd een enthousiaste medewerker bij, om alles in goede banen te leiden en te zorgen dat iedereen naar huis gaat met knappe foto’s. Maar natuurlijk ook zodat jij naar huis gaat met een mooi gevuld gastenboek. Na afloop van jouw verjaardagsfeest, krijg je ook nog eens alle foto’s digitaal thuisgestuurd! Hoe leuk is dat?!

KIJK MEE!

Ben jij nu ook zo nieuwsgierig hoe het eraan toegaat tijdens een photobooth opdracht? Afgelopen weekend stonden wij op een super gezellige surprise party in het mooie ’s-Hertogenbosch (ja, ja wij komen jullie evenementen overal in Nederland opzoeken). Om jou een heel klein beetje een idee te geven van hoe het eraan toeging, heb ik hier onder een hele leuke video voor jou! Kijk je mee?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer informatie over de Jolie Media photobooth? Neem dan een kijk op onze photobooth pagina. Hier vind je ook nog meer leuke voorbeeldfoto’s!

Tot snel! 🙂

Shirley

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze blogpost stuur ons vooral een e-mail.