Bruidsbeurs: Hoera, wij gaan Trouwen!

bruidsbeurs blog Jolie Media

Stel je voor je loopt door de grote glimmende poorten van een veel te mooi landgoed, het is net een sprookje. Alles is mooi aangekleed met fleurige bloemen en de linten aan de stoelen naar het altaar schitteren in de zon. Overal zijn vrolijke mensen, klaar om de mooie liefdevolle dag van jullie mee te mogen beleven. Klinkt als een geweldig idee toch? Maar voordat deze dag plaats kan gaan vinden zal er nog heel wat moeten gebeuren! Daarvoor kan natuurlijk een bezoekje aan een bruidsbeurs niet ontbreken.

Bruidsbeurs BLOG JOLIE MEDIA

Allereerst van harte gefeliciteerd aanstaande bruid en/of bruidegom. Fantastisch dat jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan. Maar ook als je nog geen trouwplannen hebt, of de liefde van je leven nog niet hebt gevonden is dit leuk voor jou!

DE BRUIDSBEURS

Wie droomt er nou niet van om zo’n mooie dag als jouw eigen trouwdag te mogen beleven? Of in ieder geval een dagje te doen alsof je gaat trouwen, een hoop hapjes proeven en wegzwijmelen bij alles. Je fantasie slaat er gegarandeerd van op hol!

Bruidsbeurzen zijn er ontelbaar veel te vinden, maar welke zijn het leukste? Net zoals jullie waarschijnlijk met ontelbaar veel vragen zitten over hoe jullie de huwelijkswensen op het gebied van bruidsjurken, trouwlocaties, trouwtaarten, trouwbedankjes, trouwkaarten, gastenboeken, fotografen, videografen en ga zo maar door, het beste kunnen vervullen.

Ik kan helaas niet al deze vragen beantwoorden, maar ik kan wel wat beelden met jullie delen van de bruidsbeurs waar wij stonden. Op Trouwbeurs ’t Groene Hart heb je ons al meerdere malen kunnen vinden. De editie van deze keer was in Kamerik op de mooie trouwlocatie Kameryck. Mocht je ons helaas gemist hebben op deze bruidsbeurs kijk dan hieronder nog even mee!

JOLIE MEDIA

Nu denken jullie vast, maar Shirley wat kan Jolie Media dan precies voor mijn bruiloft of geregistreerd partnerschap betekenen? Het organiseren en aankleden laat ik aan jullie over, maar het vastleggen en maken van mooie herinneringen aan de trouwdag kan ik voor zorgen. Een mooie trouwfilm die precies het gevoel en sfeer van de bruiloft weergeeft, zodat dit nooit verloren zal gaan. Of kiezen jullie liever voor stilstaand beeld, alles is mogelijk bij Jolie Media!

Ten slotte om een veel te leuke dag af te sluiten kunnen jullie kiezen voor onze Jolie Media photobooth. Alle gasten kunnen op de foto en zorgen zo voor een fantastisch aandenken voor zichzelf en voor jullie! Doordat het direct geprint wordt kan er gelijk een gastenboek gecreëerd worden met de foto’s! Ik verzeker jullie, naar mate de avond vordert worden de teksten en foto’s steeds grappiger! Iets wat jullie nog vaak terug zullen gaan kijken.

Tot snel! 🙂

Shirley

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze blogpost stuur ons vooral een e-mail.