WAT ZIT ER INBEGREPEN BIJ DE PHOTOBOOTH?

ONBEPERKT FOTO’S AFDRUKKEN

UNIEK ONTWORPEN FOTOKADER

ENTHOUSIASTE MEDEWERKER

VERKLEEDKIST MET ATTRIBUTEN

STUDIO VERLICHTING

ACHTERWAND

ALLE FOTO’S DIGITAAL

JOLIE MEDIA Bruiloft huwelijk trouwen foto video

OP LOCATIE

Wij zorgen ervoor dat de photobooth op de gewenste tijd opgebouwd staat op locatie. Tijdens het feest is er altijd iemand van ons team aanwezig op de locatie. Deze medewerker zal jouw gasten (naast begeleiden ook) enthousiasmeren om op de foto te gaan. En zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Na afloop van het feest ruimen wij alles weer netjes op. De volgende dag krijg je alle foto’s digitaal toegestuurd, zodat je de dag/avond nog eens kunt herbeleven.

FOTOSTROOK

Om de fotostrook volledig aan te laten sluiten aan de branding van jouw evenement, maken wij een uniek ontwerp speciaal voor jou. Het ontwerp van de fotostrook is bij ons al inbegrepen in de prijs, je betaald hier dus niets extra’s voor.

Of onze photobooth nu wordt ingezet bij een bruiloft, verjaardagsfeest, personeelsfeest of marketing event. Elk evenement verdient natuurlijk een fantastisch uniek ontwerp. Daarom nemen wij zodra jij je reservering hebt vastgelegd contact met jou op om in overleg met jou de fotostrook te ontwerpen. Met jou uniek ontworpen fotostrook steel jij gegarandeerd de show.

Heb je een bepaald thema, leuke foto’s, een logo of bijvoorbeeld al een mooi ontworpen uitnodiging? Stuur ons dan deze bestanden toe via de e-mail, zodat wij dit mee kunnen nemen in het ontwerp.

RESERVEER DE PHOTOBOOTH
Photobooth Evenement Jubileum
PHOTOBOOTH
Jolie Media Photobooth

ACHTERGROND

Naast dat het belangrijk ik dat het kader van de photobooth bij jou past, kan ook een fantastische achtergrond van jouw foto’s natuurlijk niet ontbreken. Daarom stemmen wij de achterwand af met het ontwerp van de fotostrook.

Voor de achterwand kun je een keuze maken uit het assortiment van onze standaard achtergronden. De achtergrond wanden waar je uit kunt kiezen zie je hier.

Zit de juiste achtergrond er niet tussen voor jou? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

VERKLEEDKIST

Onze verkleedkist vol met leuke en grappig attributen maakt de photobooth beleving compleet. Laat je gasten zich volledig uitdossen met onze props. Onze enthousiaste medewerker zal (voor het gemak) helpen met het uitkiezen en aankleden en het opruimen van de attributen.

Heb je een voorkeur voor een bepaald thema? Is het bijvoorbeeld een kerstevenement, zomerfeest of is alles geheel in goud. Wij kunnen de fotoprops hier uiteraard op aanpassen.

JOLIE Media Trouwen Photobooth evenement
JOLIE Media Photobooth evenement

KLAAR VOOR DE FOTO

Je gasten verkleden zich en gaan klaar staan voor de achterwand. Op het scherm wordt er afgeteld naar de eerste foto. Vervolgens worden er nog 2 foto’s gemaakt voor de fotostrook. Het is dus een leuke uitdaging om verschillende poses aan te nemen bij alle 3 de foto’s. Ben jij een echte pro? Dan kun je je zelfs snel verkleden tussendoor.

De foto worden direct afgedrukt terwijl je staat te wachten. Zo kunnen je gasten de foto direct mee naar huis nemen als aandenken aan het evenement. Erg leuk voor later!

FOTOBOEK

Vooral voor bruiloften en verjaardagen is het leuk om een fotoboek als aandenken aan jouw feest te maken. De gasten kunnen dan nadat zij op de foto zijn geweest hun fotostrook opplakken in het gastenboek. Hierbij kunnen zij een leuke, grappige of persoonlijke tekstschrijven speciaal voor jou. Wij zorgen voor de stiften, pennen en stickers zodat het een feestje is om het fotoboek terug te kijken.

Het fotoboek kun je los bestellen bij de photobooth.

JOLIE Media Trouwen Photobooth evenement