ONS WERK

BRUILOFTEN

360 GRADEN VIDEO

Welkom bij onze eigen 360 graden YouTube serie de Speurneuzen! Deze serie is speciaal ontwikkeld voor kinderen die de wereld vanuit huis willen ontdekken. Dus heb jij of ben jij een echte speurneus, dan moet je zeker gaan kijken. Abonneer je snel op het YouTube kanaal van de Speurneuzen om geen aflevering meer te missen! Veel kijkplezier!

LET OP! Zet om de beste kijkervaring te creëren de kwaliteit op de hoogste stand en zorg dat je de video’s via de juiste browser bekijkt (om het in 360 graden te kunnen bekijken).

PROMOTIE

BEDRIJFSFILMS

WERKWIJZE

Via verschillende wegen kom je in contact met Jolie Media om al de wensen voor jouw perfecte video door te spreken. Via Facebook, WhatsApp, door een e-mail te sturen of door even te bellen.
Jolie Media onderscheidt zich door het persoonlijke contact, wij luisteren goed naar de wensen van de klanten. Wij streven ernaar om voor elke video professioneel werk te leveren voor een goede prijs. Zoek jij ook een videograaf voor je bruiloft, verjaardag, feest, new born video, bedrijfsfilm, etc? Neem dan snel contact op met Jolie Media en maak al je wensen waar, niets is te gek. Wij bekijken dan graag de mogelijkheden en beschikbaarheid met jou. Vanuit jouw wensen zullen wij een offerte voor jou opmaken. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, wordt de dag en tijd vastgezet. Jolie Media vraagt vooraf een aanbetaling van 25% en na aflevering van de video moet de overige 75% betaald worden. Binnen twee tot drie weken krijg je de video(’s) binnen en kun je deze aan de wereld laten zien.
Jolie Media maakt gebruik van professionele filmapparatuur. Na de opnames zal alles gemonteerd worden met het programma Adobe Premiere Pro.